Cerec Kronen

 

Het plaatsen van kronen is nog nooit zo makkelijk geweest! Uw mond wordt gescand en samen met de tandarts bekijkt u de 3D weergave van uw tanden, daarna wordt bepaald wat er moet gebeuren. In de meeste gevallen lukt het om de behandeling al binnen 1 uur af te ronden! Een behandeling met het Cerec systeem scheelt u tijd en hoge kosten.

 

Bleken

 

Bleken is een methode om tanden witter te maken. De basis van de formule is een chemische zuurstofverbinding met de kleurstofmoleculen die in de loop der tijd in het glazuur zijn achtergebleven. Maak een afspraak met de mondhygiënist voor meer informatie!

Facings

 

Staan uw tanden scheef? Zijn ze verkleurd of is de vorm niet naar wens? Dan is het plaatsen van facings een oplossing! Facings zijn dunne schildjes van composiet of porselein die op uw tanden worden geplaatst. Hiermee kunnen tevens spleetjes tussen de tanden, afgebroken hoekjes of andere onvolkomenheden onzichtbaar worden gemaakt.

 

 

Frameprothese

 

Mist u één of meerdere tanden in uw mond? Een frameprothese is een vervanging van één of meer tanden of kiezen. Frameprotheses worden gemaakt van metaal waarop tandvleeskleurig kunsthars wordt aangebracht. Bespreek uw situatie tijdens de halfjaarlijkse controle met de tandarts of maak een afspraak voor uitgebreide uitleg met een begroting op maat!

Implantaten

 

Implantologie biedt een duurzame en betrouwbare behandeloplossing om ontbrekende tanden te vervangen. Een implantaat is een titanium schroef, die te vergelijken is met een kustwortel die de wortel van de missende natuurlijke tand kan vervangen. De schroef wordt op de plek van de missende wortel geplaatst. Na een vastgroeiperiode wordt hierop een precies op maat gemaakte kroon brug of klikgebit geplaats.

 

Preventie en Mondhygiëne

 

Bij ons kunt u tevens terecht voor een uitgebreide gebitsreiniging bij de mondhygiënist. Hierbij wordt tandplak en tandsteen verwijderd. Indien u last heeft van parodontologische problemen zoals diepe pockets of bloedend tandvlees, dan kunt u ook hiervoor bij de mondhygiënist terecht voor een nog diepere reiniging. De mondhygiënist geeft tevens advies over mondhygiëne en de correcte wijze om uw tanden schoon te houden. Dit is van groot belang bij het gezond houden van uw gebit. Het is sterk aan te raden de tandarts en de mondhygiënist tweemaal per jaar te bezoeken voor een controle en gebitsreiniging. Deze afspraak kunt u bij ons makkelijk combineren.

Endo Onder Microscoop

 

Wortelbehandeling (endo) is een behandeling waar het zeer belangrijk is om alle kanalen van een wortel te vinden en dan volledig te vullen. Het gebruik van de behandelmicroscoop geeft een scherp beeld van elk detail en helpt de tandarts de behandeling gericht en nauwkeurig uit te voeren.

Openingstijden

 

Ma.

Di.

Wo.

Do.

Vr.

Zaterdag en zondag gesloten

 

 

 

 

8.15 – 21.00

8.15 – 18.00

8.15 – 20.00

8.15 – 18.00

8.15 – 20.00

 

 

 

Beeklaan 322

2562 AW Den Haag

Email: info@grinberg.nl

Tel: 070-3635265

Fax: 070-3658153

 

 

Trams en bussen waarmee je ons kan bereiken.

Tram 3 , tram 12 en bus 21.

 

 

 

 

Schrijf een review op